Werktekening kleding

Een werktekening voor kleding laten maken

 

Wilt u een maatschema of werktekening voor kleding laten maken? Dan is het aan te raden om dit over te laten aan een expert. Passion4Patterns staat confectiebedrijven, ontwerpers, stylisten en particulieren bij met het ontwikkelen van professionele patronen. Daarnaast behoort ook het maken van werktekeningen en het maken van het eerste patroon tot de mogelijkheden. Wenst u meer informatie? Neem dan zeker eens contact op!

Professionele service

Als professioneel patronenservice bureau zijn wij van alle markten thuis. Dankzij de kennis die eigenaresse Hanna heeft van techniek en haar ervaringen in het bedrijfsleven, kunt u rekenen op een uitstekende dienstverlening. Er wordt altijd met u meegedacht om een eindresultaat naar wens te realiseren. Naast de werktekening voor kleding, kunnen wij ook uw reeds bestaande patronen omzetten naar het Optitex systeem. Vervolgens kunnen wij deze digiteren, vergroten en/of verkleinen (graderen). Indien gewenst versturen wij de patronen digitaal naar u, maar het is ook mogelijk om de patronen te plotten op papier.

Dit systeem is tevenWerktekening kledings zeer geschikt voor het maken van maatwerk. De mogelijkheden zijn wat betreft eindeloos. Dit geldt ook voor een werktekening voor kleding. Bij al onze diensten staan kwaliteit en service centraal. Wij maken graag kennis met u om uw wensen door te spreken. Neem dus gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken middels het telefoonnummer op deze website of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

   Contact     Meer informatie