Patroon tekenen

Laat patroon tekenen over aan Passion4Patterns

 

Bent u op zoek naar een patronenservice bureau omdat u een professioneel patroon wilt laten tekenen? Of wilt u uw reeds bestaande patronen digiteren en/of graderen? Dan kan deze ervaren patronenmaakster u zeker verder helpen. Met behulp van het Optitex Cadcam systeem en haar uitgebreide kennis zijn de mogelijkheden zeer uiteenlopend.

Service en kwaliteit staan centraal

Passion4Patterns kan een patroon tekenen op basis van uw ontwerp, of dit nu een ontwerp is, een schets of een foto. Dankzij het Optitex systeem is het ook mogelijk om bestanden te lezen van soortgelijke programma’s zoals Lectra of Gerber. Hierdoor kan er altijd maatwerk worden geleverd. U kunt er dan ook op rekenen dat Passion4Patterns met u meedenkt om tot een geschikte oplossing te komen. Hierbij staat service en een hoge kwaliteit centraal. Ook volgt eigenaresse Hanna regelmatig opleidingen en cursussen om haar kennis van de techniek bij te houden. U zult al snel merken dat haar passie voor patronen aanstekelijk werkt en dat zij altijd een passende oplossing voor u heeft.

Voor zowel bedrijven als particulieren

Kortom, u kunt het laten tekenen van uw patroon met een gerust hart aan dit bureau overlaten. Er wordt altijd aandachtig naar uw wensen geluisterd waardoor het eindresultaat altijd aansluit op uw wensen. Zowel stylisten en ontwerpers als confectiebedrijven en particulieren kunnen hier terecht. Neem dus gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bereiken middels het telefoonnummer of deze website of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

   Contact     Meer informatie