Patronenmaker

Maak kennis met de ervaren patronenmaker

 

Passion4Patterns is een ervaren patroonservice bureau waar zowel particulieren als stylisten en ontwerpers terecht kunnen. Deze patronenmaker gebruikt haar jarenlange ervaring en de kennis die zij heeft opgedaan als basis voor haar werk. Hierbij staat kwaliteit en goede service hoog in het vaandel. Daarnaast staat, zoals de naam al zegt, de passie voor patronen centraal bij iedere klant en iedere dienst. Voor professionele patronen bent u hier dus aan het juiste adres. Er wordt altijd met u meegedacht en u kunt rekenen op professioneel advies.

Diverse mogelijkheden

U kunt uw ontwerp aanleveren bij de patronenmaker die vervolgens met het Optitex Cadcam systeem aan de slag gaat. Dit gebruikersvriendelijke systeem biedt veel voordelen en daarom was de beslissing om met dit systeem te werken, snel gemaakt. Zo kunnen reeds bestaande patronen ingelezen worden. Ook kunnen patronen die zijn gemaakt met bijvoorbeeld Lectra- of Gerbersystemen omgezet worden naar het Optitexsysteem (converteren). Zo zijn er diverse oplossingen wanneer u uw bestaande patronen wilt omzetten of hergebruiken. Zo is het ook mogelijk om deze te vergroten en/of verkleinen.

PatronenmakerOntdek de persoonlijke service

Wenst u meer informatie over de diensten van de patronenmaker? Of wilt u graag een kennismakingsgesprek inplannen om uw wensen kenbaar te maken? Neem dan gerust contact op middels het contactformulier of bel ons. Eigenaresse Hanna staat u graag te woord en deelt haar passie voor patronen graat met u!

   Contact     Meer informatie