Optitex

Wij zijn gespecialiseerd in het Optitex systeem

 

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van het Optitex Cadcam systeem? Maak dan kennis met Passion4Patterns, een patronenservice bureau uit Etten-Leur. Graag zijn wij u van dienst wanneer u professionele patronen wilt laten ontwikkelen, of wanneer u uw reeds bestaande patronen om wilt laten zetten. Voor meer informatie over ons kunt u direct contact opnemen middels het telefoonnummer op deze website!

Onze diensten

Heeft u bestaande ontwerpen, die gemaakt zijn in bijvoorbeeld Lectra- of Gerbersystemen? Dan is het voor ons geen probleem om dit om te zetten naar het Optitex systeem. Vervolgens kunnen wij deze digiteren en vergroten en/of verkleinen. Het laten maken van maatschema’s en werkbeschrijvingen behoort ook tot de mogelijkheden. Wij zorgen er graag voor dat uw patronen klaar zijn om de productie in te gaan. Indien gewenst versturen wij de patronen en/of intekeningen digitaal, maar ook kunnen wij deze plotten op papier (printen).

Natuurlijk behoOptitexort het ontwikkelen van het eerste patroon ook tot onze diensten. Dankzij de gebruikersvriendelijke opbouw van het Optitex systeem is het maken van maatwerk altijd mogelijk. Eigenaresse Hanna staat klaar om naar uw wensen te luisteren en denkt graag met u mee. Dankzij een heldere communicatie en een gedegen kennis over de techniek, kunt u een uitstekend eindresultaat verwachten. Wenst u meer informatie of wilt u graag een afspraak inplannen? Neem dan gerust contact op door te bellen of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

   Contact     Meer informatie