Lectra cad cam

Lectra Cad Cam patronen omzetten naar het Optitexsysteem?

Bent u op zoek naar een professionele patronenmaker? Maak dan kennis met Hanna, eigenaresse van Passion4Patterns! Zij heeft veel ervaring met diverse computersystemen, waaronder Lectra Cad Cam en het Investronica systeem. Toen zij in 2011 haar eigen patronenservice bureau is begonnen, heeft zij de weloverwogen keuze gemaakt om te gaan werken met het OptiTex systeem. Omdat dit systeem in staat is om verschillende bestanden in te lezen kunt u bij ons terecht met nagenoeg ieder patroon. Dankzij de gebruikersvriendelijke opbouw is Optitex geschikt voor het maken van maatwerk. Ook wanneer uw reeds bestaande patronen in andere programma’s zijn gemaakt, kunt u dus bij Passion4Patterns terecht.

Altijd een Lectra cad campassende oplossing

Dankzij haar ruime ervaring met Lectra Cad Cam en Investronica heeft Hanna een ruime kennis van de techniek. Maar ook heeft zij ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Hierdoor kan ze u uitstekend van dienst zijn en kunt u rekenen op deskundig advies. Ook denkt ze graag met u mee over de meest passende oplossing zodat het eindresultaat gegarandeerd aansluit bij uw wensen.

Op basis van uw ontwerpen worden professionele patronen gemaakt. Tevens biedt Passion4Patterns diensten aan voor reeds bestaande (papieren) patronen, waaronder:

  • Lectra Cad Cam patronen omzetten naar het Optitexsysteem
  • Digiteren
  • Aanpassen
  • Gradaties
  • Productieklaar maken

Kortom, u kunt het proces van A tot Z uitbesteden aan deze ervaren patronenontwikkelaar. Wilt u graag meer informatie of de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact op middels het telefoonnummer op de website of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

   Contact     Meer informatie