Coupeuse Breda

Kies voor de coupeuse uit Breda voor een uitstekende patronenservice

Bent u op zoek naar een coupeuse die werkzaam is in Breda en omstreken? Dan kunt u terecht bij Passion4Patterns! Eigenaresse Hanna heeft in 2011 haar eigen patronenservice bureau opgericht en staat dagelijks klaar voor zowel particulieren als confectiebedrijven en bijvoorbeeld ontwerpers. U kunt altijd rekenen op een uitstekende service en een hoge kwaliteit.

Maatwerk behoort tot de mogelijkheden

De coupeuse uit Breda heeft diverse opleidingen en cursussen succesvol afgerond, waaronder de driejarige opleiding kostuumnaaien en couture. Vervolgens heeft zij ervaring opgedaan bij diverse bureaus als patronenmaakster. Hier was ze onder andere verantwoordelijk voor de automatisering van patronen middels het Investronica systeem. Ook heeft zij ervaring opgedaan met het tekenen van dameskleding middels het Lectra computersysteem. Al deze ervaringen heeft zij meegenomen toen zij Passion4Patterns begon. Hierdoor heeft ze de weloverwogen keuze gemaakt om te werken met het OptiTex systeem. Met dit programma is zij in staat om bestanden te lezen die in soortgelijke programma’s zijn gemaakt. Door de gebruikersvriendelijke opbouw van dit programma kan er tevens maatwerk geleverd worden.

Coupeuse BredaUw maatwerk compleet verzorgd

Kortom, u kunt rekenen op uitstekende kwaliteit. Uw maatwerkopdracht wordt van begin tot eind door de coupeuse uit Breda verzorgt. Indien gewenst kunt u natuurlijk rekenen op deskundig advies en er wordt altijd meegedacht over de meest passende oplossing. Bent u enthousiast geworden? Neem dan gerust contact op middels het contactformulier of bel even. Eigenaresse Hanna vertelt u graag meer over haar diverse diensten en denkt met u mee over een geschikte oplossing.

   Contact     Meer informatie